KROPSTERAPEUTISK DYBDEGÅENDE MASSAGE

Min kropssession er en behandlingsform der samler både krop og sind, gennem dybdegående pulserende massage. Energiblokader løsnes, blodcirkulationen øges, muskelvæv får tilført ilt, affaldsstoffer transporteres væk. – Der skabes balance.

 

Effekten af behandlingerne mærkes effektivt overfor fysiske og psykiske problemstillinger.

 

Målet for behandlingerne er at opretholde eller skabe mærkbar balance i kroppen og sind.

TRÆNGER DU TIL AT BLIVE GODE VENNER MED DIN KROP?

 

HVAD ER TOTUM KROPSTERAPI ?

 

Det er en behandlingsform, der skaber “rum” for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan

Behandlingen er rigtig effektiv til at hjælpe med de gener, som det moderne menneske kan have i dag, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

En behandling er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

 

Hvordan foregår en behandling hos mig/forløb

Indledningsvis vil jeg spørge ind til din nuværende situation og hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi vil vende de forskellige aspekter omkring din nuværende tilstand, dit ståsted, eventuelle gener og ønsker for forandring.

Selve behandlingen sker på massagebriksen, hvor din krop bliver løsnet op, ved pulserende massagebevægelser, tryk og et koncentreret fokus på vejrtrækningen.

 

 

 

Følelserne sidder i kroppen

Alt hvad vi oplever, lagrer sig i kroppen. De fysiske og de mentale lag er tæt forbundne. Gennem kropsterapien skabes en kontakt til dine følelser og de tryk der behandles med, fører til en blødgørelse af de områder der måtte være låste eller spændte. Ofte vil vi i behandlingerne, støde på de direkte, underliggende grunde, til de symptomer der forårsager gener. Vi finder årsagerne til problematikkerne og går i dybden med dem.

Forskellen på massage og kropsterapi

I kropsterapien, arbejder jeg med en forståelse af kroppen og psyken i en sammenhæng, hvor massage anvendes som behandling af rent fysiske spændinger.

 

 

 

Behandlingsområder/ Hvad kan behandles med kropsterapi?

Om du blot har behov for at få løsnet kroppen lidt op, har en sportsskade eller om det er specifikke problemer du har at arbejde med; kropsterapi er relevant for mange områder.

Kropsterapi kan dog også anvendes som ren optimering af den mentale og fysiske kapacitet, en styrkelse af en god tilstand.

Forskellige stærke følelsesmæssige påvirkninger som f.eks. stress, angst, sorg, vrede m.m. kan sætte sig fast som store blokerende spændinger i vores kroppe. Vi arbejder i kropsterapien på at flytte os ud af de mønstre der låser os, for at kunne trække vejret, bevæge os frit igen og slippe af med diverse gener som f.eks. rygproblemer, muskel og ledsmerter, migræne, udbrændthed, chok, traumer og piskesmæld.

Behandlingsforløb

Fysiske blokader og smerter forårsaget af uforløste følelsesmæssige problematikker, er kroppens signaler til os, om at vi skal tage vare på os selv. Gennem et kropsterapi forløb, kan vi hjælpe kroppen til at regenerere, finde balancen for igen at kunne fungere optimalt. Vi ændrer sammen på betingelserne for at kroppen kan udvikle sig mod forøget velvære, mindre smerte, større balance og frihed.

Behandlingsforløb kan sammensættes individuelt, efter dine helt specifikke behov.

 

 

HVAD SIGER ANDRE?

Peter fremstår meget kompetent, professionel og tillidsvækkende. Han forstår at skabe et trygt rum, hvor du får en oplevelse af at være i gode hænder. Han får mine varmeste anbefalinger med på vejen

Charlotte Hyldgaard

Coach og Mentor, www.charlottehyldgaard.dk

Jeg følte mig stiv som et bræt, da jeg kom, og let og veltilpas da jeg gik. Glæder mig til flere behandlinger.

Signe Mandrup Østerlund

Coach og Mentor

En kraftfuld udveksling var et nyt og utroligt interessant rum for mig at gå ind i. Jeg har arbejdet meget med mig selv både mentalt og fysisk i mange år, men den urkraft der blev talt ind til og åbnet op for med Peter var meget forløsende og virkelig en aha oplevelse for mig. Det var en anderledes måde at møde et menneske på, med min krop og med plads til det der var, og med plads til forandring i trygge omgivelser.

Josefine Kongskov Winther Lassen

Jeg vil sige den største læring er nok at se på den power jeg har, stå i den, eje den som man siger på amerikansk og finde ud af hvad jeg vil bruge den til og ikke gøre mig selv mindre for at tilpasse mig en ramme sat af (hvad jeg tror er) andres behov.

Anders Kring Nilsson

Når jeg rejser mig efter din behandling er jeg som et nyt menneske, hvor kroppen hviler i sig selv

Lisa Bang Jensen

Forsikringsrådgiver

Jeg vil varmt anbefale ham til alle andre som døjer med stress. En fantastisk forløsning i hele kroppen og sindet. Et nyt menneske bagefter

Mette Friis Vestergaard

Efter at ligge på briksen var jeg let som en fjer, en fantastisk behandling af min krop og skønt at blive mødt lige der hvor jeg var. Du fik åbnet mig op, jeg havde total tillid til, at det var okay at være vred og rense ud. Tak fordi du har valgt at behandle som du gør, det sparker R.. det du gør

Helene Polano

Frisør, Coach og Mentor

Det er trygt, givende og sikkert at møde op til en behandling hos Peter. Jeg ved ikke helt hvad jeg forventede – men jeg har fået meget mere end jeg turde håbe på. Det er få der rummer og møder min styrke – og endnu færre der kan puffe til den og til mig. Du kan det hele.

Min krop er allerede nu glad, levende, taknemmelig og mest af alt aktiv og klar til forandring. Jeg var ikke i tvivl efter første gang – et klippekort var et “must have” – og jeg glæder mig til næste besøg, med endnu mere forandring til min vej, fysisk, mentalt og energetisk.

Jette Knudsen

Jeg oplevede at blive løst op, endorfiner der sprang frem, fik helende berøring, der fik tårerne frem. Der var stor frihed i hans behandling.

Nina Alexa Nielsen

Kontakt mig

Kommentarer, spørgsmål, eller er du bare nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig gerne via  peter@petergoldek.dk eller på +4593892120.

Jeg glæder mig til at høre fra dig