“Whether you think you can or you think you can’t you’re right”
Henry Ford

“The best way to predict the future is to create it”
Abraham Lincoln

 “JUST DO IT”
Nike

I rollen som coach, er jeg den sparringspartner, der udfordrer, støtter og guider dig på din rejse. Jeg hjælper dig med at stille skarpt på din proces og dine drømme. Gennem samtalen får du defineret dine mål, og du finder frem til, hvad der er den bedst brugbare løsning for dig.

 

 

 

Som Coach uddannet fra ID-akademiet ved Ole Vadum Dahl, tilbyder jeg samtalebaserede coaching sessioner.

I samtalen lægges vægt på det, der netop nu er dit tema, det der fylder op. Det mål du ønsker at opnå, arbejde hen imod og de strukturer du ønsker at ændre på.

Sessionerne er for dig der ønsker at skabe et friere og mere lykkefuldt liv. Ved hjælp af coachingteknikker anvendt i samtaleforløbet, skabes en sammenhæng imellem dine drømme, dine mål og ressourcer.

 

   

   

   

  Vi arbejder med de emner, du ønsker at fokusere på, f.eks. parforhold, relationer, fremtidsplaner, karriere, helbred eller noget helt sjette.

  Som coach guider dig ind i en proces, hvor du:

  • Tager dig selv alvorligt og bliver klogere på dine konkrete ønsker.
  • Finder tid og opnår energi til at agere aktivt på komme dine drømme nærmere.
  • Bliver mere afklaret, målbevidst og handlekraftig.
  • Finder din balance i f.eks. arbejde kontra fritid, eller parforhold.
  • Kan få et mere lykkefuldt liv med forøget selvtillid, selvværd, selvrespekt og livsenergi.

   

   

   

  HVAD SIGER ANDRE?

  Peter fremstår meget kompetent, professionel og tillidsvækkende. Han forstår at skabe et trygt rum, hvor du får en oplevelse af at være i gode hænder. Han får mine varmeste anbefalinger med på vejen

  Charlotte Hyldgaard

  Coach og Mentor, www.charlottehyldgaard.dk

  Jeg følte mig stiv som et bræt, da jeg kom, og let og veltilpas da jeg gik. Glæder mig til flere behandlinger.

  Signe Mandrup Østerlund

  Coach og Mentor

  En kraftfuld udveksling var et nyt og utroligt interessant rum for mig at gå ind i. Jeg har arbejdet meget med mig selv både mentalt og fysisk i mange år, men den urkraft der blev talt ind til og åbnet op for med Peter var meget forløsende og virkelig en aha oplevelse for mig. Det var en anderledes måde at møde et menneske på, med min krop og med plads til det der var, og med plads til forandring i trygge omgivelser.

  Josefine Kongskov Winther Lassen

  Jeg vil sige den største læring er nok at se på den power jeg har, stå i den, eje den som man siger på amerikansk og finde ud af hvad jeg vil bruge den til og ikke gøre mig selv mindre for at tilpasse mig en ramme sat af (hvad jeg tror er) andres behov.

  Anders Kring Nilsson

  Når jeg rejser mig efter din behandling er jeg som et nyt menneske, hvor kroppen hviler i sig selv

  Lisa Bang Jensen

  Forsikringsrådgiver

  Jeg vil varmt anbefale ham til alle andre som døjer med stress. En fantastisk forløsning i hele kroppen og sindet. Et nyt menneske bagefter

  Mette Friis Vestergaard

  Efter at ligge på briksen var jeg let som en fjer, en fantastisk behandling af min krop og skønt at blive mødt lige der hvor jeg var. Du fik åbnet mig op, jeg havde total tillid til, at det var okay at være vred og rense ud. Tak fordi du har valgt at behandle som du gør, det sparker R.. det du gør

  Helene Polano

  Frisør, Coach og Mentor

  Det er trygt, givende og sikkert at møde op til en behandling hos Peter. Jeg ved ikke helt hvad jeg forventede – men jeg har fået meget mere end jeg turde håbe på. Det er få der rummer og møder min styrke – og endnu færre der kan puffe til den og til mig. Du kan det hele.

  Min krop er allerede nu glad, levende, taknemmelig og mest af alt aktiv og klar til forandring. Jeg var ikke i tvivl efter første gang – et klippekort var et “must have” – og jeg glæder mig til næste besøg, med endnu mere forandring til min vej, fysisk, mentalt og energetisk.

  Jette Knudsen

  Jeg oplevede at blive løst op, endorfiner der sprang frem, fik helende berøring, der fik tårerne frem. Der var stor frihed i hans behandling.

  Nina Alexa Nielsen

  Kontakt mig

  Kommentarer, spørgsmål, eller er du bare nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig gerne via  peter@petergoldek.dk eller på +4593892120.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig