Svært ved at rumme, acceptere  eller få kontakt til  din

KRAFT, VREDE OG AGGRESSION?

Udfordret med at sætte grænser, styre din vrede, kraft og energi?

Et tilbud til dig, der ønsker at lære dig selv og dine handlingsmønstre bedre at kende. Vi bevæger os i en blanding af slåskamp, kraftfuld udveksling, øvelser og samtale.

 

 

KRAFTFULD UDVEKSLING

Et tilbud til dig, der ønsker at lære dig selv og dine handlingsmønstre bedre at kende. Vi bevæger os i en blanding af slåskamp, kraftfuld udveksling, øvelser og samtale.

 

Her arbejdes på opnåelsen af en at bedre jordforbindelse i pressede situationer. De emotionelle udfordringer du oplever i slåskampen, vil ofte være identiske med udfordringerne du kender fra din dagligdag.

 

 

 

I den kraftfulde udveksling arbejder du med at kunne rumme din vrede, aggression, dine styrker, omsorg, sårbarhed og kraft. Kort sagt har du på en konstruktiv, bevidst og tryg måde, mulighed for at komme ud af din komfortzone og betragte alt det, som holder dig tilbage. Udvekslingen sker med foruddefinerede, helt klare regler, hvor f.eks. “stop” betyder stop.

 

Jeg står til rådighed med øvelser eller direkte kamp, der udløser et passende mål af frustration og bevirker et bevidst konstruktivt pres. Det er under det konstruktive pres, du kan mærke dine grænser, og situationen bevirker at du må finde andre løsninger end dem du plejer. Jeg skaber et åbent og trygt rum, hvor du har frihed og mulighed for at opnå større indsigt i dig selv.

 

 

 

I sessionerne er jeg guiden i processen hvor du:

  • Finder, rummer og kontrollerer din egen kraft og derigennem opnår nye alternativer  til at agere i forhold til dit eget temperament. At kunne finde alternativer til at handle i andre mønstre end f.eks. ren afmagt eller raseri
  • Arbejder med evnen til at regulere din energi, i forhold til den reelle udfordring
  • Bruger aggression bevidst
  • Møder ren maskulin energi og finder din styrke til at befinde dig i situationen
  • Begynder at se livet mere nuanceret end udelukkende som en kamp. Med andre muligheder end blot at tabe eller vinde.

Der er udtalt fokus på, at vi passer på hinanden, deltagelse sker dog på eget ansvar.

 

 

HVAD SIGER ANDRE?

Peter fremstår meget kompetent, professionel og tillidsvækkende. Han forstår at skabe et trygt rum, hvor du får en oplevelse af at være i gode hænder. Han får mine varmeste anbefalinger med på vejen

Charlotte Hyldgaard

Coach og Mentor, www.charlottehyldgaard.dk

Jeg følte mig stiv som et bræt, da jeg kom, og let og veltilpas da jeg gik. Glæder mig til flere behandlinger.

Signe Mandrup Østerlund

Coach og Mentor

En kraftfuld udveksling var et nyt og utroligt interessant rum for mig at gå ind i. Jeg har arbejdet meget med mig selv både mentalt og fysisk i mange år, men den urkraft der blev talt ind til og åbnet op for med Peter var meget forløsende og virkelig en aha oplevelse for mig. Det var en anderledes måde at møde et menneske på, med min krop og med plads til det der var, og med plads til forandring i trygge omgivelser.

Josefine Kongskov Winther Lassen

Jeg vil sige den største læring er nok at se på den power jeg har, stå i den, eje den som man siger på amerikansk og finde ud af hvad jeg vil bruge den til og ikke gøre mig selv mindre for at tilpasse mig en ramme sat af (hvad jeg tror er) andres behov.

Anders Kring Nilsson

Når jeg rejser mig efter din behandling er jeg som et nyt menneske, hvor kroppen hviler i sig selv

Lisa Bang Jensen

Forsikringsrådgiver

Jeg vil varmt anbefale ham til alle andre som døjer med stress. En fantastisk forløsning i hele kroppen og sindet. Et nyt menneske bagefter

Mette Friis Vestergaard

Efter at ligge på briksen var jeg let som en fjer, en fantastisk behandling af min krop og skønt at blive mødt lige der hvor jeg var. Du fik åbnet mig op, jeg havde total tillid til, at det var okay at være vred og rense ud. Tak fordi du har valgt at behandle som du gør, det sparker R.. det du gør

Helene Polano

Frisør, Coach og Mentor

Det er trygt, givende og sikkert at møde op til en behandling hos Peter. Jeg ved ikke helt hvad jeg forventede – men jeg har fået meget mere end jeg turde håbe på. Det er få der rummer og møder min styrke – og endnu færre der kan puffe til den og til mig. Du kan det hele.

Min krop er allerede nu glad, levende, taknemmelig og mest af alt aktiv og klar til forandring. Jeg var ikke i tvivl efter første gang – et klippekort var et “must have” – og jeg glæder mig til næste besøg, med endnu mere forandring til min vej, fysisk, mentalt og energetisk.

Jette Knudsen

Jeg oplevede at blive løst op, endorfiner der sprang frem, fik helende berøring, der fik tårerne frem. Der var stor frihed i hans behandling.

Nina Alexa Nielsen

Kontakt mig

Kommentarer, spørgsmål, eller er du bare nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig gerne via  peter@petergoldek.dk eller på +4593892120.

Jeg glæder mig til at høre fra dig