Tak fordi du læser med, -jeg hedder Peter,  er årgang ’76, og udlever min drøm om at leve et liv i balance. Finde balancen, holde balancen og indlade mig på at lære om forskellige veje til en bredere defineret måde at betragte livet på, end blot at se mennesket som bestående af tanke og krop, som adskilte, uafhængige størrelser.

Efter 25 år med en karriere inden for dansk detailhandel, med egen butik midt i København, mere end 50 ansatte, og arbejde i døgndrift, tog jeg en beslutning. – Det at hjælpe andre mennesker med at finde balance, er det der giver mening og stor personlig tilfredsstillelse for mig. Det er lykkedes mig endelig at gøre dette til min levevej.

40 år, har jeg brugt på at holde mig selv og min energi fast, i et alt for lille rum af frygt for, hvad andre tænkte, og hvordan de dømte mig hvis jeg bevægede mig udenfor. Efter at have besluttet mig for at skubbe til loft og vægge har jeg skabt de rum, hvor jeg har den plads jeg har behov for. Jeg har sat mig selv forrest i køen, som den vigtigste person i mit liv. Det er et forløb der aldrig hører op og jeg arbejder bevidst med mig selv, mentalt og fysisk, så jeg bliver endnu klogere på mine egne behov og instinkter – og bedre til at rumme mig selv i mødet med verden. Jeg har opnået en større glæde og livskvalitet.

 

 

Manuvisions massage kursus lagde grunden til min alternative karriere. Forinden har jeg uddannet mig indenfor tantra terapi/massage på forskellige kurser. Deltagelse ved en lang række andre kurser, har været med til at udvikle min massage til det, den er i dag.

Færdiggørelsen af uddannelsen til LifeCoach på ID Academy hos Ole Vadum Dahl, åbnede for en matrix af visdom, kompetencer og kraftfulde redskaber til mit nuværende arbejde. Coaching har gjort mig i stand til at skabe det liv, jeg virkelig ønsker og har vedkendt mit potentiale til.

Efter i 2015 at have deltaget i Thomas Friis´ mandegruppeforløb i København, tog jeg initiativ til at danne min egen gruppe. Arbejdet i denne gruppe danner en linje i mit liv, der lader åbenhed og udveksling tage form i handling.

Siden 2015 har jeg deltaget i kurser hos Tigerens Rede i Gedved. Derigennem har jeg arbejdet med at opbygge en daglig praksis omkring meditation. Det har givet mig et større perspektiv og en lyst til spirituelt ”at arbejde nedad”. Processen i arbejdet med egen seksualitet og aggression gennem samtale, møder og proces slåskamp/dans, er fantastisk og givende.

September 2017 startede min uddannelse som kropsterapeut ved Totum i København. Dette forløb vil hjælpe mig til at finpudse min kunnen, få begreber og sammenhænge på plads, opnå en stor mængde sparring med dygtige fagfolk og indarbejde en stor erfaring og øvelse.

Mit liv er i bevægelse, jeg holder aldrig op med at være nysgerrig overfor nye tanker om mennesket, kroppen og metoder til personlig udvikling. Min intention er at bevare et lag af videre forskning indenfor mit felt, integreret i min dagligdag.

Med min faglige baggrund som massør og lifecoach, har jeg fine værktøjer til at løse de udfordringer, mine klienter kommer med.  Jeg er i konstant udvikling både personligt og fagligt. Udgangspunktet er udvekslingen og arbejdet med de klienter, jeg møder, de kurser jeg deltager i, den supervision jeg modtager samt sparringen i mit professionelle netværk.

På min blog vil det for fremtiden være muligt at følge min indsamling af viden i form af tanker, litteraturlister, samtaler osv.

Brug meget gerne kontaktformularen, send en hilsen, kommentar, spørgsmål eller blot en reaktion.

Kærlig Hilsen

 

Mit livsmål

At være et forgangsbillede – og hjælpe andre til at udleve deres fulde potentiale, så de får et frit og lykkeligt liv fyldt med kraft, leg, energi, glæde, eventyr og udfordringer.

Mine værdier

  • Sætte scenen, invitere andre med og giv dem plads
  • Frigøre mig selv til fælleskabet
  • Være en eventyrer i mit eget liv og udfolde mit potentiale
  • Acceptere udfordringer i løbet af min læringsproces
  • Tænke positivt
  • Tale og lytte med kærlighed
  • Tænke ud af boksen
  • Gør de rigtige ting og hold fokus
  • Gøde kærligheden og ha’ det sjovt

De vigtigste kurser:

2018: Anatomi, fysiologi, sygdomslære og farmakologi –  Innowell
2018: Dynamisk Energibevidsthed –Tigerens Rede, Anne Sophie Jørgensen
2017-2018 Totum Kropsterapeut Uddannelse
2017: Manuvision Massage kursus
2017: Tantra Massage: The Spiritual Art of Touch – Somananda tantra school
2016-2017: 1-årig Coach Uddannelse – 
Id Academy
2017: Weekend workshop med David Deida
2017: Spiritualitet og hverdagsliv – Tigerens Rede, Anne Sophie Jørgensen
2017: Dynamisk Energibevidsthed –Tigerens Rede, Anne Sophie Jørgensen
2017 Kraftfuld ligeværd – Tigerekspressen, Jukas Hamburger og  Line Ursula Wyller
2017: At bade i lystens flod – tantra procesgruppe i København, Tigerekspressen, Line Ursula Wyller
2016:Hvad vil livet med mig? –Tigerens Rede, Anne Sophie Jørgensen
2016 Kraftfuld ligeværd –Tigerekspressen, Jukas Hamburger og Line Ursula Wyller
2016-2017 Slås For Processen! Workshops København –Tigerekspressen, Jukas Hamburger
2016 Mentoruddannelsen – Holbæk Kommune
2016: Bevægelse og bevidsthed, introduktion til tantra massage – Mahamudrainstitut
2015: Awakening into intimacy with Eli Buren
2015: 15 ugers mandegruppe forløb – Tomas Friis
2015: Men’s 4 day workshop with Eli Buren 

Klinik Gevninge

Gevninge Bygade 43B
4000 Roskilde

Åbningstider:
Fredag  8:30 – 17:00
Mulighed for behandling i weekend, samt aften og morgen tider.

 

Kontakt mig

Kommentarer, spørgsmål, eller er du bare nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig gerne via  peter@petergoldek.dk eller på +4593892120.

Jeg glæder mig til at høre fra dig